Over

Wij zijn..

Rowdy van Lieshout

Oprichter As a Board Gamer, reviewer, De Startspelers podcast host 


Hallo allemaal!

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Rowdy van Lieshout, een bordspelliefhebber wonend in Huis ter Heide (Utrecht) met mijn zoontje, Esben, en mijn vriendin, Sélène.

Ik probeer zo vaak als het kan een spelletje te spelen. Gewoon omdat ik het leuk vind en het zorgt voor wat ontspanning. Ik doe dit vooral met mijn vriendin, mijn vaste spellengroep, op spellendagen in het buurthuis in Utrecht en soms leg ik zelfs een spelletje op tafel om helemaal alleen door de pluizen.

Gewoon, omdat het kan en omdat het spelen van spellen nu eenmaal mijn favoriete bezigheid is.

Ik schrijf stukjes. Recensies. Hoe je het ook wilt noemen ik probeer daarin duidelijk te maken waarom een spel wel of niet het aankopen of spelen waard is.

Ook praat ik samen met Sélène in De Startspelers podcast elke twee weken over alles wat ons bezighoudt in de wereld van de bordspellen.

Hopelijk heb je iets aan mijn recensies, hopelijk leiden ze tot een toffe aankoop of een plezierige spelervaring en hopelijk lees je ze met plezier.

Laat gerust een reactie achter, dat is alleen maar leuk.

Sélène Brinkhof

De Startspelers podcast host. 

sebr1


Hoi!

Mijn naam is Sélène, vriendin van Rowdy, moeder van Esben en ook wonend in Huis te Heide.

Als de vriendin van bovengenoemde bordspelspeler is het onmogelijk voor mij om het spelen van spellen te vermijden. En weet je wat? Ik zou het voor geen goud willen missen.

Ik speel de meeste spellen ook met Rowdy, maar ook ik speel wel eens met vrienden of ga naar de spellendag in Utrecht.

Naast dat je me zult horen in De Startspelers podcast zul je mij soms terugvinden op asaboardgamer.com en hopelijk lees je mijn artikelen met plezier.

Het Beoordelingssysteem

Tijd is kostbaar. Zeker als je de beschikbare tijd moet verdelen tussen gezin, familie, vrienden, hobby’s, werk en jezelf.

Daarom heb ik ook besloten om alleen de spellen die ik leuk vind te bespreken op deze site. In eerste instantie sloop er nog wel eens een negatieve review tussendoor, maar ik heb de knoop doorgehakt en ik ga daar geen tijd meer in steken. Ik probeer zo veel mogelijk spellen te bespreken die ik zelf zou aanraden en zelf met plezier zou spelen.

Kun je een spel niet vinden op de site, dan heb ik het niet (vaak genoeg) gespeeld of vond ik het niet de moeite waard om het te bespreken.

(Er zijn zeker nog wat ‘oudere’ spellen die ik meer dan de moeite waard vind om te bespreken, maar waar ik gewoon nog geen tijd voor heb gehad om iets over op papier te zetten.)

Contact?

Wil je CONTACT opnemen met ons? Heb je mij iets te vertellen over mijn recensies? Positief of negatief. Geen gevloek alstublieft!

Wil je ons graag een spel opsturen om te recenseren op de site en te bespreken in de podcast? Ik vind het waarschijnlijk super leuk om je (nieuwe) spel te spelen en te reviewen. Misschien heb je bordspel gerelateerd nieuws dat je met mij wil delen?

Of iets heel anders? Schroom dan niet en vul het contact formulier in, laat een reactie achter of stuur een mailtje.

Je kunt As a Board Gamer ook vinden op Twitter, Instagram, Facebook, Google+, BoardGameGeek en gebruik voor mailtjes asaboardgamer@gmail.com.


Do you want to CONTACT As a Board Gamer? Do you have something to tell me about my reviews? Positive or negative. No cursing please.

Do you have a game you’d like to send me for review on the website or to talk about in the podcast? I’d probably love to play and review your (new) game! Some board game related news you’d like me to know about?

Or something else entirely, please use the Contact Form or comment below the articles. Many thanks!

You can also find me on Twitter, Instagram, Facebook, Google+, BoardGameGeek and you can contact me at asaboardgamer@gmail.com.

8 thoughts on “Over”

 1. Hello Rowdy,

  Hope you’re having a good friday!

  Is there a way (an e-mail address) to send you a press release and some materials about a game I have designed? That is, if you are at all interested in receiving e-mails of that kind.

  Best regards,
  Dagnis

 2. Hi Rowdy,

  I really enjoy reading your articles! Keep up the good work!
  Work hard, play hard….
  Greetz,

  Beau Lion

  ps: I’ll totally own you @ “race for the galaxy”, fancy a game sometime soon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.