Blog Posts

De Startspelers Aflevering 4 – Spiegeltje Spiegeltje

Aflevering 4! We praten in deze aflevering over de spellen die ze hebben gespeeld, hebben het over spellenbeurzen en bespreken hun top 10 mooiste bordspellen. 

De Startspelers Aflevering 3 – De Basisopstelling

Aflevering 3! Rowdy en Sélène praten in deze aflevering over de spellen die ze hebben gespeeld, hebben het over Kickstarter en bespreken hun top 10 essentiële spellen voor de bordspelspeler.

De Startspelers Aflevering 2 – Tweestrijd

  Zoals eerder vandaag beloofd hebben we hier aflevering 2 van De Startspelers – ‘Tweestrijd’. In deze aflevering bespreken wij, Sélène en Rowdy, een aantal spellen die we hebben gespeeld, hebben we het over de zin en onzin van uitbreidingen en komen onze favoriete tweespelerspellen ter sprake in de top 10.    Klik hier om je op de podcast te abonneren   De podcast kun je natuurlijk beluisteren via iTunes, player.fm, TuneIn en Stitcher (en […]

De Startspelers Aflevering 1 – Er was eens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe podcast! Vandaag starten we met De Startspelers, een tweewekelijkse Nederlandstalige podcast over bord- en kaartspellen. Wij, Rowdy en Sélène, praten elke aflevering over de spellen die we hebben gespeeld, geven onze mening over een bordspeltopic en bespreken een nieuwe top tien.