Contact

Heb je een spel dat je graag gerecenseerd zou zien, een spel dat je ons graag zou willen toezenden, een idee voor de site of de podcast, of iets heel anders dat je zou willen delen, gebruik dan het contactformulier hieronder. 

Wat informatie vooraf (of misschien zijn het wel tips)

  • Ik speel graag jouw nieuwe spel. Ik speel graag jouw net uitgebrachte pareltje. En ik schrijf er met net zoveel liefde over.
  • Ik kan alleen geen review schrijven over een spel dat ik niet (meermaals) heb gespeeld.
  • Op As a Board Gamer worden geen spellen gerecenseerd die we zelf moeten uitprinten en uitknippen. Dat kost veel te veel tijd, en die tijd spendeer ik liever met het spelen van, en het schrijven over, spellen.
  • Het spelen van spellen en het maken van goede content kost tijd. Geef ons die ook.
Kickstarter As a Board Gamer

Kickstarter (en andere crowdfunding platforms)

  • Een interview over het spel in de podcast? Een preview van het spel op de site? Dat kan. Leuk!
  • Wil je dat de preview tijdens of voor de campagne uitkomt? Stuur het spel dan ruim van tevoren op. Dit betekent dat het spel 4 tot 6 weken voor de start van de campagne bij ons binnen moet zijn. Anders hebben we simpelweg geen tijd om het te spelen en er iets zinnigs over te zeggen. We hebben, om heel eerlijk te zijn, meer dan 1 spel in de kast staan die om een recensie schreeuwt.
  • Een interview? Zorg dan dat je ruim van tevoren contact met ons opneemt (minimaal 4 weken vooraf). De podcast heeft een schema. Wij nemen 2 weken vooraf afleveringen op. Hou hier rekening mee en we kunnen de beste (en best getimede) content leveren.

Contact Formulier

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.