Contact

Contact

Heb je een spel dat je graag besproken zou zien, een spel dat je ons graag zou willen toezenden, een idee voor de site of de podcast, of iets heel anders dat je zou willen delen, stuur dan een mail naar asaboardgamer@gmail.com.

Review Beleid

  • Zou je ons graag over jouw spel horen praten in de podcast of zou je graag een recensie van jouw spel op de site zien? Neem dan gerust contact met ons op.
  • Niet elk gespeeld spel resulteert in een (uitgebreide) geschreven review. Niet elk gespeeld spel resulteert in een gesproken review in De Startspelers podcast. Bij elk spel bepalen we of en op welk kanaal deze besproken wordt.
  • Op As a Board Gamer worden geen spellen gerecenseerd die we zelf moeten uitprinten en uitknippen. Dit kost veel te veel tijd, en die tijd spenderen we liever met het spelen van de spellen zelf en het maken van de inhoud van de podcast en de site.
  • Op As a Board Gamer worden geen spellen gerecenseerd die we zelf moeten uitprinten en uitknippen. Dat kost veel te veel tijd, en die tijd spenderen we liever met het spelen van de spellen zelf en het maken van de inhoud van de podcast en de site.
Kickstarter As a Board Gamer

Crowdfunding Beleid

  • Een interview over het (toekomstig) spel in de podcast? Een preview van het spel op de site? Dat kan. Leuk! Neem dan snel contact met ons op.
  • Wil je dat de preview tijdens of voor de campagne uitkomt? Stuur het spel dan ruim van tevoren op. Dit betekent dat het spel 4 tot 6 weken voor de start van de campagne bij ons binnen moet zijn. Anders hebben we simpelweg geen tijd om het te spelen en er iets zinnigs over te zeggen. We hebben, om heel eerlijk te zijn, meer dan 1 spel in de kast staan die om een recensie schreeuwt.
  • Een interview? Zorg dan dat je ruim van tevoren contact met ons opneemt (minimaal 4 weken vooraf). De podcast heeft een schema. Wij nemen 2 weken vooraf afleveringen op. Hou hier rekening mee en we kunnen de beste (en best getimede) content leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.