De Startspelers Aflevering 1 – Er was eens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe podcast! Vandaag starten we met De Startspelers, een tweewekelijkse Nederlandstalige podcast over bord- en kaartspellen. Wij, Rowdy en Sélène, praten elke aflevering over de spellen die we hebben gespeeld, geven onze mening over een bordspeltopic en bespreken een nieuwe top tien.

We moeten misschien nog wat wennen, aan de techniek en het praten in een microfoon, maar we gaan er vol voor. In de eerste aflevering hebben we het over hoe het spellenvirus ons te pakken heeft gekregen, bespreken we wat gespeelde spellen en geven we jullie onze top 10 aller tijden.

Normaal zullen we elke twee weken, op de woensdag, een nieuwe aflevering uitbrengen, maar de eerste week ziet het schema er wat anders uit. We hebben namelijk gelijk drie afleveringen voor jullie! De eerste twee, ‘Er was eens’ en ‘Tweestrijd’, zijn vanaf vandaag te beluisteren. Aflevering 3, ‘De Basisopstelling’, kun je vanaf volgende week woensdag beluisteren.

Klik hier om je op de podcast te abonnerenDe podcast kun je natuurlijk beluisteren via iTunes, player.fm and Stitcher (en later ook via andere media).

Heb je vragen voor ons of opmerkingen over de podcast stuur dan een mail naar destartspelers@gmail.com .

We zouden het ook leuk vinden als je ook volgt op Twitter en onze pagina liked op Facebook.

 


 

Een gedachte over “De Startspelers Aflevering 1 – Er was eens

  • 20 januari 2018 om 11:46
    Permalink

    Ik vind hem leuk. Heb ik iets om te luisteren tijdens het schoonmaken :).
    Ga zo door!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.