De Startspelers geven weg – Win Queendomino van White Goblin Games

Zoals we al in de laatste De Startspelers podcast aflevering hebben verteld, mogen we in samenwerking met White Goblin Games een exemplaar van het uitstekende Queendomino weggeven. De koningin onder de tegellegspellen? Machtiger dan de koning?

 

 

 

Deze winactie is alleen voor mensen die woonachtig zijn in Nederland of België. // This contest is only for people living in The Netherlands or Belgium. 

 

Hier nog even een samenvatting van wat je moet doen om kans te maken. Post op Instagram of Twitter een foto van een spel dat je graag zou willen krijgen of zelf cadeau zou willen geven van onder de twintig euro. Gebruik daarbij #winqueendomino en tag @DeStartspelers.

De winactie loopt tot en met de volgende podcast-aflevering, 15 mei 2018. Uit de inzendingen loten wij een winnaar die we bekendmaken in de podcast-aflevering van 30 mei.

Succes!

 

 


Als je het leuk vindt om de artikelen op As a Board Gamer te lezen kun je ons liken op Facebook, mij volgen op Twitter of op InstagramHier vind je veel leuke foto’s van mijn spelavonturen.

Bedankt!


 

2 gedachten over “De Startspelers geven weg – Win Queendomino van White Goblin Games

 • 4 mei 2018 om 9:37
  Permalink

  En voor de mensen die geen Twitter of instagram hebben? 🙁 kan ik niet via Facebook meedoen?

  Beantwoorden
  • 5 mei 2018 om 8:58
   Permalink

   Hi Inge. We hebben voor deze twee sociale gekozen omdat we hierop het meest actief zijn. Volgende keer wellicht Facebook weer.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.