Over

Wij zijn..

Rowdy van Lieshout

Oprichter As a Board Gamer & De Startspelers podcast 

Rowdy van Lieshout As a Board Gamer De Startspelers Podcast


Hallo allemaal!

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Rowdy van Lieshout, een bordspelliefhebber wonend in Huis ter Heide (Utrecht) met mijn zoontjes, Esben en Lasse, en mijn vrouw, Sélène.

Ik probeer zo vaak als het kan een spelletje te spelen. Ik doe dit vooral met mijn vrouw, mijn vaste spellengroep, op spellendagen in Utrecht en soms leg ik zelfs een solo spelletje op tafel.

Ik schrijf stukjes. Recensies. Hoe je het ook wilt noemen, ik probeer daarin duidelijk te maken waarom een spel wel of niet het kopen of spelen waard is.

Ook praat ik samen met Sélène in De Startspelers bordspel podcast elke twee weken over alles wat ons bezighoudt in de wereld van de bordspellen.

Sinds dit jaar, 2020, mag ik mij zelfs jurylid noemen van de Nederlandse Spellenprijs. Nog een mooie manier om mensen kennis te laten maken met alle goede Nederlandstalige spellen die elk jaar uitkomen.

Hopelijk leiden mijn recensies en de podcast bij jou tot een toffe aankoop of een plezierige spelervaring.

Laat gerust een reactie achter, dat is alleen maar leuk.

De Startspelers Bordspel Podcast Board Game Spiel Spelletjes Bordspellen

Sélène Brinkhof

Oprichter De Startspelers podcast 

sebr1


Hoi!

Mijn naam is Sélène, vrouw van Rowdy, moeder van Esben en Lasse, en ook wonend in Huis te Heide.

Als de vrouw van bovengenoemde bordspelspeler is het onmogelijk voor mij om het spelen van spellen te vermijden. En weet je wat? Ik zou het voor geen goud willen missen.

Ik speel de meeste spellen ook met Rowdy, maar ook ik speel wel eens met vrienden of ga naar de spellendag in Utrecht.

Naast dat je me zult horen in De Startspelers bordspel podcast zul je mij soms terugvinden op asaboardgamer.com en hopelijk lees je mijn artikelen met plezier.


 

2 gedachten over “Over

 • 15 juni 2021 om 9:46
  Permalink

  Hoi Rowdy en Séléne,
  Een maand of 3 geleden kwam ik jullie podcast voor het eerst tegen. Ik heb ze allemaal aan een stuk door geluisterd. Heerlijk, ik kreeg echt het idee bij jullie aan de keukentafel te zitten. Ook leuk, de eerste afleveringen waren van voor de corona-pandemie, iets waar ik weer naar terug verlang…
  Nu ik alle afleveringen geluisterd heb, kan ik eigenlijk niet wachten op de nieuwe aflevering. Ik zag, dat de laatste al van 28 april was. Komen er nog nieuwe afleveringen? Of zijn jullie gewoon druk met de kinderen om je heen?

  Beantwoorden
  • 17 juni 2021 om 14:11
   Permalink

   Leuk om te horen dat je ons zoveel beluisterd. We zijn inderdaad druk met andere dingen, en vanaf deze week zitten we ook nog eens in een verbouwing, dus spellen spelen zit er de laatste tijd wat minder in. Dat is toch wel een voorwaarde voor het maken van een spellenpodcast. Maar we gaan zeker nog nieuwe afleveringen maken, alleen wanneer is nog niet helemaal duidelijk.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.