Over

Wij zijn..

Rowdy van Lieshout

Oprichter As a Board Gamer & De Startspelers podcast 

Rowdy van Lieshout As a Board Gamer De Startspelers Podcast


Hallo allemaal!

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Rowdy van Lieshout, een bordspelliefhebber wonend in Huis ter Heide (Utrecht) met mijn zoontjes, Esben en Lasse, en mijn vrouw, Sélène.

Ik probeer zo vaak als het kan een spelletje te spelen. Ik doe dit vooral met mijn vrouw, mijn vaste spellengroep, op spellendagen in Utrecht en soms leg ik zelfs een solo spelletje op tafel.

Ik schrijf stukjes. Recensies. Hoe je het ook wilt noemen, ik probeer daarin duidelijk te maken waarom een spel wel of niet het kopen of spelen waard is.

Ook praat ik samen met Sélène in De Startspelers bordspel podcast elke twee weken over alles wat ons bezighoudt in de wereld van de bordspellen.

Sinds dit jaar, 2020, mag ik mij zelfs jurylid noemen van de Nederlandse Spellenprijs. Nog een mooie manier om mensen kennis te laten maken met alle goede Nederlandstalige spellen die elk jaar uitkomen.

Hopelijk leiden mijn recensies en de podcast bij jou tot een toffe aankoop of een plezierige spelervaring.

Laat gerust een reactie achter, dat is alleen maar leuk.

De Startspelers Bordspel Podcast Board Game Spiel Spelletjes Bordspellen

Sélène Brinkhof

Oprichter De Startspelers podcast 

sebr1


Hoi!

Mijn naam is Sélène, vrouw van Rowdy, moeder van Esben en Lasse, en ook wonend in Huis te Heide.

Als de vrouw van bovengenoemde bordspelspeler is het onmogelijk voor mij om het spelen van spellen te vermijden. En weet je wat? Ik zou het voor geen goud willen missen.

Ik speel de meeste spellen ook met Rowdy, maar ook ik speel wel eens met vrienden of ga naar de spellendag in Utrecht.

Naast dat je me zult horen in De Startspelers bordspel podcast zul je mij soms terugvinden op asaboardgamer.com en hopelijk lees je mijn artikelen met plezier.


Contact?

Wil je CONTACT opnemen met ons?

Heb je een spel dat je graag gerecenseerd zou zien, een spel dat je ons graag zou willen toezenden, een idee voor de site of de podcast, of iets heel anders dat je zou willen delen, schroom dan niet en stuur een mailtje of laat een reactie achter in de commentaren.

Je kunt As a Board Gamer (en De Startspelers) verder vinden op Twitter, Instagram, Facebook en gebruik voor mailtjes asaboardgamer@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.