Het Beoordelingssysteem

Hier vind je een korte beschrijving van mijn beoordelingssysteem. Het is geen hogere wiskunde. Geen formules of matrices. Gewoon een gevoel. Mijn gevoel. En daar moet je het mee doen.

 

Dit spel behoort tot de crème de la crème van het bordspellengilde. Wat een staaltje bordspelontwerp. En dan behoort het waarschijnlijk ook nog eens tot mijn persoonlijke favorieten. Ik zal niet zeggen dat je me wakker mag maken voor een spel in deze categorie, want dat is niet zo. Laat me met rust, ik wil slapen. Maar fantastisch wil ik een spel in deze categorie wel noemen.

 

Wat is dit spel goed. Potentieel top 100 materiaal? Ik zou het aan iedereen aanraden om deze spellen dan wel te kopen, dan wel te spelen. Of beide opties, dat mag ook. Ik speel deze spellen in ieder geval heel erg graag.

 

Deze spellen zijn vermakelijk tot leuk. Onder bepaalde omstandigheden haal ik ze zelf uit de kast. Ik raad ze ze zeker aan, maar dan moeten deze spellen wel een antwoord zijn op een specifieke vraag van een bordspelspeler.

 

Deze spellen zullen vast een bepaald publiek aanspreken, maar ik denk dat er op de markt leukere spellen te vinden zijn die ongeveer hetzelfde spelen. Niet leuk genoeg dus.

 

Een spel met twee duimpjes zul je al niet vaak zien op de site, maar spellen met 1 duimpje zul je al helemaal weinig terugvinden. Bij deze spellen vraag ik mij namelijk af waarom ze zijn uitgegeven. Ik vind ze totaal niet de moeite waard en waarom zou ik er dan aandacht aan besteden met het schrijven van een stukje?

 

 

 


Als je het leuk vindt om de artikelen op As a Board Gamer te lezen kun je ons liken op Facebook, mij volgen op Twitter of op InstagramHier vind je veel leuke foto’s van mijn spelavonturen.

Bedankt!